Anu Lindgren- Kilpiä ylivoimaiseen voittoon Imatralla

11.8. Imatran Golfiin kokoontui 90 Annagolfaria nauttimaan rennosta kilpailemisesta ja tavoittelemaan Anna Golf Tourin voittoa. Täydelliseen aurinkoiseen keliin toi haastetta voimakas puuskittainen tuuli. Tunnelma kentällä oli korkealla ja iloisia hymyjä ikuistettiin kentällä tällä kertaa ryhmäkuvilla.

Anu Lindgren-Kilpiän voittotuuletus

Ylivoimaiseen voittoon tänään pelasi Viipuri Golfin Anu Lindgren-Kilpiä 41 pisteellä. Toiseksi sijoittui Minna Korja 37 pisteellä. Ja kolmanneksi Minna Ranki 36 pisteellä. Anu kiitti voittopuheessaan peliryhmää, joka oli ennen kierrosta päättänyt, että tänään pelataan rennosti ja nautitaan pelistä. Tämä sopimus oli pitänyt koko kierroksen ja tulos oli sen mukainen.

Päivän ryhmäkuvia voi käydä katsomassa kuvagalleriassa

Lähde mukaan Anna Golf –pelimatkalle Peraladaan, Espanjaan!
Varmista upea golfmatka syksyksi ja lähde Anna Golf pelimatkalle Peraladaan 23.-27.10.18. Luvassa kisailua ja golfia mahtavalla Anna Golf -porukalla! Mikäli olet varannut matkalle paikan etukäteen ja voitat osakilpailussa, niin hinta hyvitetään sinulle takaisin.

Klikkaa ja katso lisätietoja matkasta tästä!

Anna Golf Tour kiittää kaikkia pelaajia!
Seuraava osakilpailu pelataan 25.8. Nevas Golfissa. Kilpailu on tällä hetkellä täynnä, mutta varasijalle kannattaa ilmoittautua.