Päivi Jaakkola paras Kokkolan osakilpailussa

Kokkolan Golfissa pelattu kauden kolmas Anna Golf Tour keräsi jälleen runsaasti iloisia naisia nauttimaan upeasta golfpäivästä.

60 vuotta tänä vuonna täyttävä Kokkolan Golf Ry tarjosi arvokkaat puitteet kilpailulle. Aurinkoisen päivän aikana Avene huolehti kentällä pelaajien aurinkorasvan riittävyydstä ja Coxan tarjoama, seuran junioreiden hoitama mailojen pesu kilpailun jälkeen tarjosi tyylikkään loppusilauksen päivään. Mioneton reiällä tarjoiltu kuohuviini maistiainen mansikoiden kera nostatti sopivasti tunnelmaa.

Finaalikutsun ja kilpailun voiton pelasi Oulusta kilpailuun saapunut Päivi Jaakkola, tuloksella 35 pistettä. Päivi kiitteli voittopuheessa peliryhmältänsä saamaansa tukea ja iloista virettä kilpailuun. Tietenkin myös tuleva finaalimatka tuntui miellyttävän.

Toiseksi sijoittui kotikentällään pelaannut Marianne Solajoki myös 35 pisteen tuloksella. Kolmanneksi tuli Maj-Britt Finne Vaasan Golfista 34 pisteellä.

Kilpailun tuloslista kokonaisuudesssaan löytyy täältä.

Hole in Onea ei päivän kisassa tehty, joten reiällä 9 tarjolla ollut Audi jäi seuraavaan osakilpailuun tavoiteltavaksi. Lähimmäs lippua ja lohdutuspalkinnon sai Riitta Tuorila, tuloksella 7,25m.
GolfTailorsin reiällä holarista tarjolla ollut finaalimatka jäi siten myös jakamatta, lähimmäksi lippua päässyt Marja Haulos palkittiin kuitenkin hyvällä viinipullolla. Marjan tulos 2.12m.
Parhaana Audi kuskina palkittiin Riitta Ojala -Fors.
Coxan optimaalisimman avauksen suoritti Kaisa Nykänen.