Säännöt

OSALLISTUMISOIKEUS JA ILMOITTAUTUMINEN

Tämä tapahtuma on avoin kaikille yli 18-vuotiaille golfia harrastaville naisille.

Osallistumismaksu on 70 euroa/hlö (Imatran Golfin osakilpailu 60 euroa/hlö). Osallistumismaksu sisältää pelaamisen, laadukkaan give away -paketin, aamiaisen ja lounaan. Kilpailukentät voivat tarjota omille jäsenilleen kilpailumaksun hieman edullisempaan hintaan. Audi – kuljettajille Audi sponsoroi -30% osallistumismaksusta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset julkaistaan kiertueen kotisivuilla (www.annagolf.fi)

Ilmoittautuminen osakilpailuihin alkaa kilpailun omilla nettisivuilla aina 24 (kaksikymmentäneljä) päivää ennen kilpailua kello 12:00 ja päättyy 3 (kolme) päivää ennen kilpailua kello 12:00. Kilpailun omat nettisivut (www.annagolf.fi) ovat ainoa paikka, jossa kilpailuihin voi ilmoittautua. Pelaajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjällä on mahdollisuus varata itselleen 8-12 kpl villejä kortteja.

Lähtöryhmät arvotaan emmekä voi huomioida lähtöryhmätoiveita.

PASSIIVINEN TASOITUS

Pelaajat joilla on passiivinen tasoitus voivat osallistua kiertueen kilpailuihin, mutta eivät voi voittaa sijoituspalkintoja.

Tasoituksen voi aktivoida palauttamalla kolme tasoituskelpoista korttia kotiseuraan ennen kilpailua.

PELIMUOTO

Anna Golf Tourin pelimuoto: Henkilökohtainen 18 reiän pistebogey 4/5 tasoituksin.

Eniten bogeypisteitä kerännyt voittaa. Maksimi pelitasoitus kilpailussa on tasoituksella 36 saatava slopetasoitus. Suuremmallakin tasoituksella voi kilpailuun osallistua, mutta tällöin pelaajan pelitasoitus määrittyy tasoituksen 36 mukaan.

SEURAOTTELU

Anna Golf Tourilla järjestetään henkilökohtaisen pistebogeysarjan lisäksi myös seuraottelu. Jokaisessa osakilpailussa huomioidaan seuran parhaan pelaajan pisteet. Seuraotteluun voi osallistua useampi pelaaja samasta seurasta, mutta parhaan pelaajan tulos huomioidaan. Seuraotteluun lasketaan viiden parhaan osakilpailun pisteet kunkin seuran osalta.

Kauden lopussa paras seura palkitaan kiertueen kustantamalla kahdeksan henkilön pelimatkalla Estonia Golf & Country Clubiin. Palkinto luovutetaan parhaimmalle seuralle, jonka vastuulla on paikkojen jakaminen jäsenilleen. Tämän lisäksi matkalle on tietysti mahdollista ostaa pelit useammalle kuin kahdeksalle henkilölle.

Rankingin 1.sijan ollessa tasan kahden seuran välillä, voittaa se joukkue jolla on isoin pistemäärä yksittäisestä osakilpailusta.

PARAS AUDI-KUSKI

Kaudella 2017 palkitaan myös jokaisen osakilpailun paras Audi – kuski. Osakilpailun eniten bogeypisteitä kerännyt Audi – kuski pääsee tämän lisäksi mukaan arvontaan, jossa kauden lopuksi arvotaan yksi paikka finaalimatkalle. Mikäli osakilpailun voittaja on myös Audi – kuski, palkitaan toiseksi paras kuski.

TASATILANTEET

Tasatilanteissa voittaja ratkaistaan seuraavasti:
1. Pienemmällä tarkalla tasoituksella pelannut
2. Parempi (kentän) takaysin tulos
3. Parempi tulos (kentän) viimeisiltä kuudelta, kolmelta ja viimeiseltä reiältä
4. Arpa

TIIAUSPAIKAT

Naiset: punainen tii

AIKATAULU

Huom! Mikäli yhteislähtö tapahtuu klo.09:00, aikaistuvat kaikki kellonajat yhdellä tunnilla.

8.30-9.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamiainen ja range
9.30 Kilpailuinfo
9.45 Siirtyminen lähtötiille
10.00 Yhteislähtö
14.30-15.15 Tulosten tarkistus, pelaajille tarjolla lounas
15.30 Tulosten julkistaminen ja palkintojenjako
16.00 Kilpailu päättyy

PALKINNOT

Osakilpailujen parhaat pelaajat palkitaan mahtavilla tuotepalkinnoilla! Palkinnot jaetaan palkintojenjako tilaisuudessa kilpailun jälkeen. Mikäli pelaaja on estynyt osallistumasta tilaisuuteen, menettää hän palkintonsa ja se annetaan seuraavaksi sijoittuneelle pelaajalle. Poikkeuksena voittajien finaalikutsu, joka toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti, vaikkei hän palkintojenjakotilaisuuteen osallistuisikaan.

Jokaisen Anna Golf Tourin osakilpailun voittaja kutsutaan syksyllä ulkomailla pelattavaan luksusfinaaliin!

KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN FORCE MAJEURE -SYYN TAKIA

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia, eikä sitä pystytä jatkamaan kohtuullisen ajan kuluessa, ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia, eikä sitä pystytä jatkamaan kohtuullisen ajan kuluessa, kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

KILPAILUN JOHTAJISTO

Kaikissa sellaisissa tilanteissa, joihin ei löydy ratkaisua näistä säännöistä, ratkaisun tekee kilpailun johtajisto. Kilpailun johtajiston muodostavat Suomen Golfpiste Oy:n (kiertueen organisoijan) edustajat.

ETÄISYYSMITTARIT

Vain matkaa mittaavien etäisyysmittareiden käyttö on sallittua kaikissa Anna Golf Tourin osakilpailuissa. Muuta tietoa antavat laiteet on kielletty.

PELAAJAN VASTUU

Pelaaja vastaa omasta tuloskortistaan, jos pelaajan tulos voidaan tulkita kahdella eri tavalla tulkitaan tulos aina pelaajan tappioksi. Pelaaja vahvistaa oman tuloksensa allekirjoittamalla tuloskortin.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista esteistä tai virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä, eikä voittajien mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN TAI PERUUTTAMINEN FORCE MAJEURE -SYYN TAKIA

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

Oikeudet sääntöjen muutoksiin pidätetään.