Tiukkaa taistoa Linna Golfissa

Audi A1 jäi tänään 32cm. päähän, mutta auton on taas mahdollista voittaa Kytäjän osakilpailussa

Anna Golf Tourin kolmas osakilpailu pelattiin huippukuntoisella Linna Golfin kentällä Vanajanlinnan historiallisessa miljöössä. Tapahtuman suosiosta kertoo se, että kilpailupaikat varattiin loppuun tunti ilmoittautumisen avauduttua. Lähtöviivalla oli 108 hymyilevää naista, jotka tavoittelivat voiton kautta kutsua kiertueen finaaliin Espanjassa sijaitsevaan Peralada Resortiin.

Kiertueen finaalimatkan järjestelyistä vastaava Golf Tailors oli jälleen pistänyt pöydän koreaksi väylälle 16 tapasbaarin muodossa. Anna Golfareiden virallinen juomakumppani Mionetto puolestaan tarjosi väylällä 13 kierroksen kuohuvimman rastin, jonka ohessa päivän tarkin lähestyminen palkittiin laatikolla laadukasta Mionetto proseccoa.

Kilpailu kärjessä oli jälleen kerran erittäin tasaista. Parhaan pistepotin ja sen myötä finaalikutsu nappasi Seija Lammi pistein 38. ”Peli kulki upeasti, mutta en voi silti uskoa että se riitti tänään voittoon asti.” kertoi  onnellinen voittaja palkintojenjaossa.

#13 Mionetto: Elina Viinikka 89cm.

#16 Golf Tailors: Sanna Heiskanen 2,73m.

#17 Anna-lehti: Kati Myllymäki 4,20m.

Golf Centerin bogeymestari oli Katja Holla 12 bogilla (kunniamaininta myös Sanna Heiskaselle, jolla oli 12 bogia, mutta hävisi arvonnassa)

Parhaana Audi-kuskina palkittiin Riitta Kilo

Paras Golfpiste.com korttilainen oli Kirsi Tiainen

Coxa erikoiskilpailun voitti Merja Mäkinen

Katso päivän tunnelmia kuvagalleriasta

Upealle Anna Golf finaali –ja pelimatkalle Peraladaan myydään myös paikkoja, jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle. Klikkaa ja katso lisätietoja matkasta tästä!

Anna Golf Tour kiittää osallistujia hienosta päivästä ja toivottaa kaikki tervetulleeksi tuleviin osakilpailuihin.