Anna Golf Team

 

Heini Haapala, Anna Golf PRO

PGA Golf Professional Heini Haapala on koulutukseltaan liikunnanopettaja ja ammattivalmentaja. Lähes 20 vuoden golfopettajauran aikana hän on ehtinyt olla monessa mukana – ja on edelleen. Hän toimi kymmenen vuoden ajan tyttöjen ja naisten maajoukkuevalmentajana ja vastaa tällä hetkellä JEAH Golfkoulujen toiminnasta Tuusulan golfklubilla, Kullo Golfissa ja Green Golf Malmilla. Heini on Professional Golfers’ Associationin (PGA) hallituksen jäsen, PGA:n koulutustoimikunnan puheenjohtaja ja Golfliiton kouluttaja.

Positiivisen opetusotteensa lisäksi Heinin vahvuudet golfopettajana ovat pedagogiset taidot ja se näkyy selkeänä ja perusteellisena opetustyylinä. Heini tulee kirjoittamaan Unelmien peli -blogiin vinkkejä pelin ja lyönnin kehittämiseen.

Haluatko Heinin tunnille? Ota yhteyttä Heiniin: http://www.tgkgolfschool.fi/opettajaesittely/heinihaapala/

Heli Puhakka, Anna Golf Kapteeni

Anna Golf kapteenina toimiva Heli työskentelee Golfpisteellä. Heli hallinnoi Anna Golf -kokonaisuutta ja kirjoittaa mm. Anna Golf –blogiin sekä vetää Facebook -ryhmää. Heli hurahti golfiin vuonna 2015 ja on sen jälkeen viettänyt mieluiten vapaa-aikansa golfkentällä. Lue Anna Golf –lehdestä Helin esittely TÄÄLTÄ!

Anna Golf -blogia pääsee lukemaan TÄÄLTÄ.

Onko sinulla Anna Golfiin liittyvää asiaa? Ota yhteyttä Heliin:  heli.puhakka@golfpiste.com  
 

Susanne Ropponen, Anna Golf Golfjooga

Susanne on työskennellyt 4 vuotta golfareiden kanssa golfjoogan tiimoilta. Hän on Golfjoogan äiti/luoja/perustaja ja kehittää lajia edelleen aktiivisesti vastaamaan suomalaisten golfareiden tarpeita. Susannen harrastuksiin kuuluu liikunta monimuotoisesti joogasta golfiin ja triathloniin.

”Intohimoni ja draiverini on, että jokainen golfari saisi kehostaan parhaan suorituksen irti, jotta loukkaantumisilta tai rasitusvammoilta vältytään ja voidaan pelata niin pitkään ja niin paljon kuin golfari haluaa :)”

Haluatko kokeilla Susannen Golfjoogaa? Varaukset ja lisätiedot: www.golfjooga.fi

 

 
SUSANNA SÄRKINEN, ANNA GOLF MATKAEXPERTTI


Anna Golf kumppani Golf Tailorsin edustaja Susanna Särkinen liittyy Anna Golf Teamiin golfkohde-experttinä. Susanna esittelee uuden kohteen joka kuukausi Anna Golf FB-ryhmässä. Susannalta voit kysyä myös itse vinkkejä eri golfkohteista ja kaikissa golfmatkailuun liittyvissä kysymyksissä joko Anna Golf -ryhmässä tai ottamalla suoraan Susannaan yhteyttä.

Susanna on Golf Tailorsin toisena omistajana räätälöinyt asiakkaiden mukaisia toiveita useiden vuosien ajan ja on itse myös intohimoinen golfari.

Kiinnostaisiko kuulla unelmien golfkohteista? Ota Susannaan yhteyttä: p. +358 400 187 720 TAI susanna@golftailors.fi. http://www.golftailors.fi/