Anna Golf Tour jatkui Lakeside Golfin kauniilla kentällä

Kauden kolmas Anna Golf Tourin osakilpailu pelattiin 23.7. Lakeside Golfin Järvenranta-kentällä. Sateisen kostea ja viileä ilma ei näitä Annagolfareita lannistanut vaan perinteisen iloinen meininki jatkui koko päivän. Palkintopöytä oli tuttuun tapaan täynnä sija-, erikoiskilpailu sekä arvontapalkintoja, joita tavoittelemaan oli saapunut pelaajia ympäri Suomea.

Päivän voittaja Maria Ouni

Kilpailun voitosti käytiin loppuun asti tiukkaa kamppailua. Kilpailun voitti lopulta Maria Ouni 37 pisteellä. Toiseksi tuli Henna Mäkiaho 36 pisteellä. Kolmanneksi sijoittui Susanna Nurmi 36 pisteellä. Voittaja palkitaan kutsulla Golf Tailorsin finaalimatkalle keväällä 2021.