Anna Golf Tourin huipputasainen päätösosakilpailu pelattiin Naantalissa

Naantalin Aurinko Golf toimi näyttämönä kauden viimeisessä Anna Golf Tourin osakilpailussa. Sääennusteet lupailivat etukäteen jopa järkyttävää keliä, mutta Naantalille tyypilliseen tapaan sää pysyi odotettua parempana ja olosuhteet huipputuloksille säilyivät kohtuullisina. Kilpailun kärki olikin erittäin tasainen kun koko kärkinelikko pelasi 37 bogeypistettä.

Aurinko Golfin osakilpailun voiton vei kotikentällään Sanna AkeLitmanen. Voittaja palkittiin kutsulla Anna Golf-pelimatkalle Islantilla Golf Resortiin, jossa pelataan kiertueen tämän kauden finaali. Kilpailun toinen oli Noora Laakamaa, kolmas Laura Molnar ja neljäs Mirva Laaksonen.

Parhaana Audi-kuskina palkittiin toiseksi sijoittunut Laakamaa. Kauden parhaiden Audi-kuskien kesken arvotaan Audin kustantama paikka Finaalimatkalle.

Katso koko tuloslista täältä.

Kiertueelle tyypilliseen tapaan erikoiskilpailuita pelattiin jälleen paljon. Hole-in-onella oli mahdollisuus voittaa Audin väylällä Audi A1 omaksi ja Golf Tailorsin väylällä finaalimatka, mutta ässää ei tänäänkään syntynyt.

Erikoiskisojen tulokset:

#2 Audi, HIO/lähimmäs lippua: Pirjo Kortesoja 1,47m.

#4 Avene, Lähimmäs lippua kahdella: Satu Flyktman 2,55m.

#5 Coxa, Optimaalinen avaus: Mirja Stolt 0,54m.

#9 Anna-lehti, Lähimmäs lippua: Soile Kosonen 3,07m.

#11 Golf Tailors, HIO/lähimmäs lippua: Susanne Tuunanen 1,73m.

#16 Mionetto, Lähimmäs lippua: AnneMaija Kiiski 2,38m.

Kuvia päivästä löydät täältä. 

Anna Golf Tour jatkuu siis seuraavaksi finaalimatkan merkeissä 29.10-4.11. Matkalle on vielä muutamia paikkoja myynnissä, joten toimi ripeästi, jos mielit mukaan.

Anna Golf Tour onnittelee koko kauden voittajia ja toivottaa kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista golfkesän jatkoa.