Finaali

Odotettu Anna Golf -finaalimatka tehdään keväällä 2021 upeaan ja aurinkoiseen  Quinta da Marinhaan Portugaliin! Luvassa on jälleen rutkasti naurua, golfia, kisailua ja rentoa yhdessäoloa. Matkan laadukkaista järjestelyistä vastaa Golf Tailors.

KATSO MATKAESITE TÄSTÄ JA VARAA PAIKKASI NOPEASTI!

Kevään 2020 aikana täysin uudistettu Onyria Quinta da Marinha Hotel on raikas ja tyylikäs kokonaisuus, jossa lomallaan viihtyy varmasti vaativampikin naisgolfari. Marokon tapaan hotellissa voi varmasti nauttia myös roséviinistä, monipuolisesta ruuasta ja lämpimästä tunnelmasta All Inclusive-mahdollisuuden puuttumisesta huolimatta.

Quinta da Marinhan 18-reikäinen, leppoisa klubipelaajalle ihanteellinen ja muutamalla hyvinkin haasteellisella väylällä varustettu golfkenttä sijaitsee aivan hotellin vieressä, ja osa viihtyisistä huoneista tarjoaakin kauniit näköalat sen ylle. Cascaisin kaupunki herkullisine ravintoloineen löytyy vain 5 minuutin taksimatkan päästä ja pääkaupunki Lissabonin nähtävyyksien ja kauppojen luokse pääsee kätevästi junalla noin puolessa tunnissa.