Finaalimatka

Kiertueen kirkkaimpana palkintona loistaa jokaisen osakilpailun voittajalle viikon mittainen matka Kreikan auringon alle Costa Navarinoon maaliskuussa 2025.

Matka ei rajoitu pelkästään voittajille, vaan Golf Tailors tarjoaa matkapakettia myös kaikille BMW Ladies Golf -yhteisön jäsenille. Matkapaketin tarkemmat tiedot ja hinta tarkentuvat myöhemmin ja niistä ilmoitetaan BMW Ladies Golf Facebook -ryhmässä sekä Ladiesgolf.fi -sivustolla.

Costa Navarino, Euroopan uusin ja upein golfkohde.

Kreikan Costa Navarino tarjoaa erinomaisen yhdistelmän maailmanluokan golfia, viiden tähden majoitusta ja lukuisia mahdollisuuksia erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Costa Navarino on Euroopan uusimpana golfkohteena noussut nopeasti yhdeksi maailman johtavista golfkohteista.

Maailmanlaajuisesti arvostetun Golf World -lehden ”Top 100 Resorts in Continental Europe” listasi Costa Navarinon suoraan ykköspaikalle. Välimeren uusin golfhelmi sisältää nyt 13 km säteellä neljä upeaa golfkenttää.

Majoitukseen golfvierailla on tällä hetkellä valittavanaan kolme viiden tähden hotellia – The Romanos, a Luxury Collection Resort ja The Westin Resort Costa Navarino sekä vastikään avattu W Costa Navarino. Tarjonta laajenee entisestään kesällä, kun Costa Navarinoon avautuu Kreikan ensimmäisen Mandarin Oriental -hotelli.

Finaalimatkan järjestää kiertueen matkakumppani Golf Tailors

Golf Tailors Oy on toteuttanut suomalaisten golffareiden unelmalomamatkoja perustamisestaan, vuodesta 2002 lähtien. Onnistuneiden lomien toteutuksen salaisuus on vankka matkailualan ammattitaito, vuosien varrella kertynyt kokemuksellinen tieto myytävistä kohteista ja pelattavista kentistä sekä kiinteät suhteet kohteiden avainhenkilöihin. Yrityksen omistajat, intohimoiset golffarit Susanna ja Ilkka Särkinen vastaavat yrityksen kokonaisvaltaisesta palvelusta niin kuin he toivoisivat itseään palveltavan.

– Olemme pelanneet lähes jokaisella golfkentällä ja majoittuneet ainakin 90 prosentissa hotelleista, joita markkinoimme. Valikoimme kohteemme tarkoin varmistaaksemme tarjottavan laadun ja näin asiakkaidemme tyytyväisyyden. Tiedämme ja tunnemme kohteemme erittäin hyvin.

– Menestyksemme on kuitenkin tyytyväisten asiakkaidemme ansiota. Asiakkaamme ovat onneksemme valinneet meidät vuodesta toiseen ja tuoneet mukanaan ystäviä ja tuttavia. Jatkuvasti laajentuva tarjontamme luo mahdollisuuden toteuttaa asiakkaidemme hurjimmatkin golfunelmat vuodesta toiseen.

Perheyrityksen toimintaa pyörittävät Susannan ja Ilkan lisäksi tyttäret Oona ja Tara.