Hellettä ja holareita!! Anna Golf -kausi sai arvoisensa päätöksen Pickalassa

Vuoden 2020 oli tarkoitus olla järjestyksessään jo viides kausi putkeen, kun Anna Golf Tour -kausi käynnistyisi Pickalassa pelattavalla suurkilpailulla. Vallitseva maailmantilanne löi kuitenkin kapuloita tämän suunnitelman rattaisiin, ja Pickalan osakilpailu siirrettiin pelattavaksi kauden loppuun. Aiemmin kahden kentän kilpailuna toteutettu tapahtuma sai samalla uuden muodon, kun kilpailu pelattiin tänä vuonna yhdellä kentällä niin, että aamupäivä- ja iltapäivälähtijöillä oli omat kilpailunsa. 9. elokuuta pelattussa kauden päätöskilpailussa viivalle asteli yhteensä 169 upeaa annagolfaria, jotka lähtivät taistelemaan kahdesta paikasta Golf Tailorsin järjestämälle finaalimatkalle Portugalin Cascaisiin, Quinta da Marinhaan. Park-kentällä pelattu kilpailu tarjosi pelaajille kaikin puolin parastaan: Täydellinen kesäsää ja upeassa kunnossa ollut kenttä loivat puitteet mahtavalle päivälle.

Aamupäivän kilpailun voittaja Anita Ojala

Aamupäivän kilpailun voittoon pelasi Anita Ojala, pelattuaan leikatuin tasoituksin 37 pistebogeypistettä. Ojala kertoi voittopuheessaan olevansa ikionnellinen siitä, että kesän paras kierros osui juuri tälle kilpailukierrokselle. Ojalan kanssa samaan 37 pisteeseen aamupäivän kilpailussa päätyi myös kaksi muuta pelaajaa, ja luonnollisesti ratkaisua haettiin pelitasoitusten kautta. Toiseksi tiensä selvitti Tellervo Maunuksela ja kolmanneksi Marika Strömberg.

Myös iltapäivän kilpailussa nähtiin toinen toistaan hienompia suorituksia. Kisan voittoon upealla 39 pisteen tuloksella pelasi Hanna Koskiniemi. Voittopuheessaan hän kertoi kesän pelien menneen mukavan nousujohteisesti ja tänään oli sadonkorjuun aika. Toiseksi 38 pisteellä pelasi Anna-Maria Lehtonen ja kolmas oli Karoliina Heikkinen 36 pisteen kierroksellaan. Päivän yksi kohokohdista nähtiin väylällä kolme, kun Anette Vaini-Antila teki upean Hole in Onen!! Vaini-Antila kertoi metsästäneensä ensimmäistä holariaan peräti 25 vuotta. Tänään neljännesvuosisadan odotus palkittiin.

Tulosluettelo AAMUPÄIVÄ

Tulosluettelo ILTAPÄIVÄ

Erikoiskilpailut AP/IP:

Väylä #4 Audi lähimmäs lippua kahdella: Marjo Sundström, 1.29m / Marika Soravuo 2.92m

Väylä #6 Anna-lehti lähimmäs lippua: Katariina Tanner, 3.47m / Elina Viinikka 3.08m

Väylä #8 House of Elliot lähimmäs lippua kolmella: Tiina Vainio, 1.19m / Gitta Kauppi 0.1m

Väylä #11 Golf Tailors lähimmäs lippua: Enni Rautio, 0.22m / Eija Saarinen 3.03m

Väylä #13 J. Lindeberg lähimmäs lippua kahdella: Sirkka-Liisa Hellberg, 3.98m / Maitta Kotaniemi-Rauramo 1.32m

Väylä #15 Freixenet Prosecco lähimmäs lippua: Tiina Vainio, 1.90m / Pirjo Ketonen 4.29m

Väylä #18 Srixon lähimmäs lippua kahdella: Tellervo Maunuksela, 0.84m / Heidi Enne (arvonta)

Paras Audi-kuljettaja: Tuija Lindström / Marika Soravuo

KUVAGALLERIA

Golfpiste ja kaikki kiertueen yhteistyökumppanit kiittävät pelaajia upeasta kaudesta! Nähdään taas ensi vuonna <3