Huh hellettä Kalajoella!

Anna Golf hosted by BMW rantautui Kalajoen hiekoille 3.7. Kilpailu kokosi yhteen pohjoisemman Suomen Anna golfareita ja tunnelma oli katossa. Kilpailu päästiin pelaamaan aurinkoisessa kelissä upealla Kalajoki Golfin kentällä. Palkintopöytä oli tuttuun tapaan täynnä sija-, erikoiskilpailu- ja arvontapalkintoja.

Voitosta käytiin tänään tasainen pistekamppailu. Paras pelaaja tänään yhden pisteen turvin ja vastasyntyneen lapsenlapsen siivettämänä oli Paula Palola 38 pisteellä. Toiseksi sijoittui Pauliina Jokiranta 37 pisteellä. Kolmannen sijan nappasi 36 pisteellä Tuija Kristiansson. Voittaja lunasti itselleen kutsun Race to Åland -finaalimatkalle Ahvenanmaalle syyskuussa.