Kiitos mahtavasta Anna Golf -kaudesta 2019!

Anna Golf Tour nautti jälleen suurta suosiota kuluneella kaudella. Kilpailukausi käynnistyi perinteiseen tapaan Pickala Golfista. Tänä vuonna avausosakilpailu järjestettiin juhlavasti kahdella kentällä, jossa oli mukana yhteensä huikeat noin 180 osallistujaa. Mukana oli myös ammattilaispelaaja Minea Blomqvist, joiden kanssa pääsi pelaamaan Anna Golf Facebook-ryhmästä arvotut voittajat. Anna Golf Tour kiersi kaikkiaan seitsemän osakilpailun verran eri puolilla Suomea Helsingistä Ouluun asti ja mukana oli yli 730 pelaajaa. Kaikkiaan kesän aikana Anna Golf Tourille osallistui noin 580 eri pelaajaa. Osallistujien keskimääräinen tasoitus oli 24.2. Anna Golf Tourin useat kumppanit tarjosivat lukuisia giveaway-tuotteita, mielenkiintoisia erikoiskilpailuita sekä tuntuvia palkintoja kaikissa kilpailuissa. Jokaisen osakilpailun voittaja kutsuttiin finaaliin, joka pelattiin Marrakechissa Marokossa viime viikolla.

Anna Golf -kausi huipentui näyttävästi viime viikolla finaali -ja pelimatkaan Marrakechissa. Golf Tailorsin järjestämälle Anna Golf -matkalle myytiin paikkoja kaikille halukkaille ja reissuun lähdettiin mahtavalla 33:n naisgolfarin porukalla. Marrakechin kauniit ja hienot kentät lumosivat Anna Golfarit. Matkalla kisailtiin joka päivä ja jälkipeleistä nautittiin päivittäin laadukkaan Kenzi Menara -hotellin allasbaarissa.

Kiertueen finaali pelattiin Itsenäisyyspäivänä Samanah Golf Clubilla, joka on toiminut LET-kisanäyttämönäkin. Kiertueen voittajaksi kruunattiin Sonja Pakonen Oulun Golfista, joka voitti ylivoimaisesti huimalla 41 pb-tuloksella ja uskomattomalla 68 scratch-tuloksella. Sonja palkittiin voitosta himoitulla J. Lindebergin golfbägillä.