Naantalin auringon alla – Kultaranta Golf

Anna Golf hosted by BMW pelattiin helteisen Naantalin auringon alla Kultaranta Golfissa. Tuttuun tapaan kiertue keräsi naisgolfareita ympäri Suomen. Helteinen sää, Anna Golf yhteisö ja Kultaranta Golfin upeat puitteet loivat mahtavan tapahtumapäivän. Totutusti pakintopöytä oli pullollaan sija-, erikoiskilpailu- ja arvontapalkintoja.

Päivän kilpailu oli äärimmäisen tasainen kolmella ensimmäisella pelaajalla oli 39 pistettä. Voittaja lähtee kiertueen Race to Åland -finaalimatkalle. Päivän kilpailussa voittajaksi itsensä pelasi Elina Viinikka 39 pisteellä. Elina kommentoi, että ei yksinkertaisesti olisi voinut pelata paremmin. Toiseksi päivän kilpailussa sijoittui Hanna Laine samaisella 39 pisteellä, mutta hieman suuremman pelitasoituksen turvin. Kolmannen sijan pokkasi niin ikään 39 pisteellä, mutta hieman suuremmalla pelitasoituksella Minna Långström.