Nyt on kylmää kyytiä! Voittotulos miinuksen puolella Oulun Sankivaarassa

Anna Golf Tour rantautui 28.7. Oulun Sankivaaraan ilahduttamaan Pohjois-Suomen naisgolfareita. Paikalle olikin saapunut täysi kentällinen iloisia ladyja jopa Leviltä ja Kalajoelta saakka. Palkintopöytä oli tuttuun tapaan täynnä sija-, erikoiskilpailu sekä arvontapalkintoja. Pääpanoksena oli voittajaa odottanut matka Marokon aurinkoon.

Päivän kilpailu ei jättänyt jossitteluille varaa, kun kotikentällään pelannut Sonja Pakonen tykitti Sanki-kentän hurjasti kolme alle ihannetuloksen, ja tienasi itselleen matkan Anna Golf Tourin finaalimatkalle Marokkoon. Pelitasoituksella nolla pelannut päivän voittaja oli oletetun tyytyväinen esityksiinsä ja kertoi päässeensä puttaamaan birkkujaan läheltä, josta kertoi myös hänen neljä lähimmäs lippua -voittoaan. Myöskään päivän kakkonen ei kentän par-lukua ylittänyt, kun samassa ryhmässä pelannut Virpiniemi Golfia edustava Kreetta Salonpää pelasi myöskin nollatasoituksella 36 pistettä. Kolmanneksi itsensä pelasi Golf Talmaa edustanut Katja Holla pelattuaan myöskin 36 pistettä, mutta jääden kolmanneksi korkeamman pelitasoituksen turvin.

Kilpailun tulokset löydät kokonaisuudessaan täältä.