Säännöt

Osallistumismaksuun sisältyy kisaan osallistuminen, range, aamiainen, laadukkaat give away -tuotteet ja lounas ja mahdollisuus napata upeita palkintoja!

OSALLISTUMISOIKEUS JA ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtuma on avoin kaikille 18-vuotta täyttäneille naisamatööripelaajille, joilla on vähintään greencard (mikäli kentän tasoitussäännöt sen sallivat) ja jonkin golfseuran jäsenyys. Pelaaja voi halutessaan osallistua niin moneen osakilpailuun, kuin haluaa. Kilpailussa huomioidaan maksimissaan tasoitus 36.

Osallistumismaksut ja kilpailujen alkamisajat löytyvät Osakilpailut-sivulta.

Osallistumismaksu sisältää:
– Kisaan osallistuminen
– Rangen käyttö ennen kilpailua (poletti)
– Kattava aamiainen
– Laadukkaat give away -tuotteet
– Lounas kierroksen jälkeen

Kilpailukentät voivat tarjota omille jäsenilleen kilpailumaksun hieman edullisempaan hintaan.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset julkaistaan kiertueen kotisivuilla (ladiesgolf.fi)

Ilmoittautuminen osakilpailuihin alkaa kilpailun omilla nettisivuilla aina 24 (kaksikymmentäneljä) päivää ennen kilpailua kello 12:00 ja päättyy 3 (kolme) päivää ennen kilpailua kello 12:00. Kiertueen omat nettisivut (www.ladiesgolf.fi) ovat ainoa paikka, jossa kilpailuihin voi ilmoittautua. Pelaajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjällä on mahdollisuus varata itselleen 8-12 kpl villejä kortteja.

BMW-kuljettajat saavat 30% alennuksen kilpailumaksusta

HUOM. Osallistumismaksun yhteydessä näkyvä ’Jäsenet’-hinta koskee lähtökohtaisesti sellaisia jäseniä, joilla on kausipelioikeus kilpailun järjestävälle kentälle.

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisen päättymiseen asti (3 vuorokautta ennen tapahtumaa). Mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisen päättymisen jälkeen tai pelaaja ei ilmesty kisa-aamuna paikalle, voidaan pelaajaa laskuttaa kentän käytännön mukaisesti.

WHS -TASOITUSVAATIMUKSET

Voidakseen voittaa sijapalkintoja kilpailussa, tulee pelaajan olla pelannut vähintään 3 (kolme) WHS-tasoituskierrosta viimeisen 365 päivän aikana. Pelaajan tulee todistaa tämä tarvittaessa kilpailun johdolle oman eBirdie-sovelluksensa tasoitushistoriasta.

PELIMUOTO

BMW Ladies Golf -kiertueen pelimuoto: Henkilökohtainen 18 reiän pistebogey 4/5 tasoituksin.

Eniten bogeypisteitä kerännyt voittaa. Maksimi pelitasoitus kilpailussa on tasoituksella 36 saatava slopetasoitus. Suuremmallakin tasoituksella voi kilpailuun osallistua, mutta tällöin pelaajan pelitasoitus määrittyy tasoituksen 36 mukaan.

VÄYLÄKOHTAINEN MAKSIMITULOS

Väyläkohtainen maksimitulos kiertueella on yhdeksän lyöntiä. Kun tämä lyöntimäärä on täynnä, tulee pelaajan nostaa pallo taskuun ja merkitä tuloskorttiin viiva.

KARENSSI
Viime vuonna osakilpailun voittaneet henkilöt ovat kuluvana vuonna karenssin alaisia, eli he eivät voi voittaa ykköspalkintona olevaa finaalimatkaa kuluvan vuoden osakilpailuista. Mikäli karenssissa oleva pelaaja voittaa osakilpailun, luovutetaan finaalimatka tuloslistalla seuraavana olevalle pelaajalle.

TASATILANTEET

Tasatilanteissa voittaja ratkaistaan seuraavasti:
1. Pienempi pelitasoitus
2. Parempi (kentän) takaysin tulos
3. Parempi tulos (kentän) viimeisiltä kuudelta, kolmelta ja viimeiseltä reiältä
4. Arpa

TIIAUSPAIKAT

Naiset: punainen tii / kentän naisten klubitii

AIKATAULU

HUOM. osakilpailuiden välillä saattaa esiintyä kenttäkohtaisia eroavaisuuksia kilpailun lähtötavan suhteen ja aikataulun suhteen.
Kilpailun lähtötapa selviää kilpailun tiedoista Osakilpailut-sivulta. Palkintojenjako pyritään järjestämään välittömästi tulosten valmistuttua.

KILPAILUN JOHTAJISTO

Kaikissa sellaisissa tilanteissa, joihin ei löydy ratkaisua näistä säännöistä, ratkaisun tekee kilpailun johtajisto. Kilpailun johtajiston muodostavat Golfpiste Eventsin (kiertueen organisoijan) edustajat.

ETÄISYYSMITTARIT

Vain matkaa mittaavien etäisyysmittareiden käyttö on sallittua kiertueen osakilpailuissa. Muuta tietoa antavien laitteiden käyttö on kielletty.

FINAALI

Jokaisen osakilpailun voittanut henkilö voittaa kutsun ulkomailla järjestettävään kiertueen finaaliin. Kutsu finaalimatkalle on henkilökohtainen ja koskee ainoastaan voittanutta henkilöä, eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin.

PELAAJAN VASTUU

Pelaaja vastaa itse siitä, että tuloskortissa/sähköisessä tulospalvelussa on pelaajalle merkitty oikea tulos. Sähköinen tuloskortti tulee tarkastaa välittömästi kierroksen jälkeen.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista esteistä tai virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä, eikä voittajien mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN TAI PERUUTTAMINEN FORCE MAJEURE -SYYN TAKIA

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

Oikeudet sääntöjen muutoksiin pidätetään.