Säännöt

OSALLISTUMISOIKEUS JA ILMOITTAUTUMINEN

Tämä tapahtuma on avoin kaikille yli 18-vuotiaille golfia harrastaville naisille.

Osallistumismaksu sisältää pelaamisen, laadukkaan give away -paketin, aamiaisen ja lounaan. Kilpailukentät voivat tarjota omille jäsenilleen kilpailumaksun hieman edullisempaan hintaan. Audi – kuljettajille Audi sponsoroi -30% osallistumismaksusta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset julkaistaan kiertueen kotisivuilla (www.annagolf.fi)

Ilmoittautuminen osakilpailuihin alkaa kilpailun omilla nettisivuilla aina 24 (kaksikymmentäneljä) päivää ennen kilpailua kello 12:00 ja päättyy 3 (kolme) päivää ennen kilpailua kello 12:00. Kilpailun omat nettisivut (www.annagolf.fi) ovat ainoa paikka, jossa kilpailuihin voi ilmoittautua. Pelaajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjällä on mahdollisuus varata itselleen 8-12 kpl villejä kortteja.

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisen päättymiseen asti (3 vuorokautta ennen tapahtumaa). Mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen tai ei pelaaja ei ilmesty kisa-aamuna paikalle, niin pelaajaa laskutetaan kentän käytännön mukaisesti.

PASSIIVINEN TASOITUS

Pelaajat joilla on passiivinen tasoitus voivat osallistua kiertueen kilpailuihin, mutta eivät voi voittaa sijoituspalkintoja.

Tasoituksen voi aktivoida palauttamalla kolme tasoituskelpoista korttia kotiseuraan ennen kilpailua.

PELIMUOTO

Anna Golf Tourin pelimuoto: Henkilökohtainen 18 reiän pistebogey 4/5 tasoituksin.

Eniten bogeypisteitä kerännyt voittaa. Maksimi pelitasoitus kilpailussa on tasoituksella 36 saatava slopetasoitus. Suuremmallakin tasoituksella voi kilpailuun osallistua, mutta tällöin pelaajan pelitasoitus määrittyy tasoituksen 36 mukaan.

KARENSSI
Vuonna 2019 osakilpailun voittaneet henkilöt ovat vuonna 2020 karenssin alaisia, eli he tai heidän edustama joukkue ei voi voittaa finaalimatkaa vuoden 2020 osakilpailuista. Mikäli karenssissa oleva pelaaja tai hänen edustama joukkue voittaa osakilpailun, luovutetaan finaalimatka tuloslistalla seuraavana olevalle pelaajalle tai joukkueelle.

PARAS AUDI-KUSKI

Kaudella 2020 palkitaan myös jokaisen osakilpailun paras Audi – kuski. Osakilpailun eniten bogeypisteitä kerännyt Audi – kuski pääsee tämän lisäksi mukaan arvontaan, jossa kauden lopuksi arvotaan yksi paikka finaalimatkalle. Mikäli osakilpailun voittaja on myös Audi – kuski, palkitaan toiseksi paras kuski.

TASATILANTEET

Tasatilanteissa voittaja ratkaistaan seuraavasti:
1. Pienemmällä pelitasoituksella pelannut
2. Parempi (kentän) takaysin tulos
3. Parempi tulos (kentän) viimeisiltä kuudelta, kolmelta ja viimeiseltä reiältä
4. Arpa

TIIAUSPAIKAT

Naiset: punainen tii

AIKATAULU

Huom! Mikäli yhteislähtö tapahtuu klo.09:00, aikaistuvat kaikki kellonajat yhdellä tunnilla.

8.30-9.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamiainen ja range
9.30 Kilpailuinfo
9.45 Siirtyminen lähtötiille
10.00 Yhteislähtö
14.30-15.15 Tulosten tarkistus, pelaajille tarjolla lounas
15.30 Tulosten julkistaminen ja palkintojenjako
16.00 Kilpailu päättyy

PALKINNOT

Osakilpailujen parhaat pelaajat palkitaan tuotepalkinnoilla. Palkinnot jaetaan palkintojenjako tilaisuudessa kilpailun jälkeen. Mikäli pelaaja on estynyt osallistumasta tilaisuuteen, menettää hän palkintonsa ja se annetaan seuraavaksi sijoittuneelle pelaajalle. Poikkeuksena voittajien finaalikutsu, joka toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti, vaikkei hän palkintojenjakotilaisuuteen osallistuisikaan.

Jokaisen Anna Golf Tourin osakilpailun voittaja kutsutaan syksyllä kiertueen kustantamalle ulkomailla pelattavalle finaalimatkalle.

KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN FORCE MAJEURE -SYYN TAKIA

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia, eikä sitä pystytä jatkamaan kohtuullisen ajan kuluessa, ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia, eikä sitä pystytä jatkamaan kohtuullisen ajan kuluessa, kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

KILPAILUN JOHTAJISTO

Kaikissa sellaisissa tilanteissa, joihin ei löydy ratkaisua näistä säännöistä, ratkaisun tekee kilpailun johtajisto. Kilpailun johtajiston muodostavat Suomen Golfpiste Oy:n (kiertueen organisoijan) edustajat.

ETÄISYYSMITTARIT

Vain matkaa mittaavien etäisyysmittareiden käyttö on sallittua kaikissa Anna Golf Tourin osakilpailuissa. Muuta tietoa antavat laiteet on kielletty.

PELAAJAN VASTUU

Pelaaja vastaa omasta tuloskortistaan, jos pelaajan tulos voidaan tulkita kahdella eri tavalla tulkitaan tulos aina pelaajan tappioksi. Pelaaja vahvistaa oman tuloksensa allekirjoittamalla tuloskortin.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista esteistä tai virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä, eikä voittajien mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN TAI PERUUTTAMINEN FORCE MAJEURE -SYYN TAKIA

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

Oikeudet sääntöjen muutoksiin pidätetään.