Säännöt

LUE COVID-19 OHJEISTUS OSOITTEESSA: golfpiste.com/koronaohjeistus-golfpisteen-kiertueille/

HUOM. 1.7 alkaen osa kilpailuista pelataan yhteislähdöllä. Kilpailun lähtötapa selviää kilpailun tiedoista Osakilpailut-sivulta. Palkintojenjaon ja ruokailun toteutus viestitään kilpailukohtaisesti osallistujille.

OSALLISTUMISOIKEUS JA ILMOITTAUTUMINEN

Tämä tapahtuma on avoin kaikille yli 18-vuotiaille golfia harrastaville naisille.

Osallistumismaksu sisältää vähintään pelaamisen, laadukkaan give away -paketin ja lounaan. Kilpailukentät voivat tarjota omille jäsenilleen kilpailumaksun hieman edullisempaan hintaan. Audi – kuljettajille Audi sponsoroi -30% osallistumismaksusta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset julkaistaan kiertueen kotisivuilla (www.annagolf.fi)

Ilmoittautuminen osakilpailuihin alkaa kilpailun omilla nettisivuilla aina 24 (kaksikymmentäneljä) päivää ennen kilpailua kello 12:00 ja päättyy 3 (kolme) päivää ennen kilpailua kello 12:00. Kilpailun omat nettisivut (www.annagolf.fi) ovat ainoa paikka, jossa kilpailuihin voi ilmoittautua. Pelaajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjällä on mahdollisuus varata itselleen 8-12 kpl villejä kortteja.

HUOM. Osallistumismaksun yhteydessä näkyvä ’Jäsenet’-hinta koskee lähtökohtaisesti sellaisia jäseniä, joilla on kausipelioikeus kilpailun järjestävälle kentälle.

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisen päättymiseen asti (3 vuorokautta ennen tapahtumaa). Mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen tai ei pelaaja ei ilmesty kisa-aamuna paikalle, niin pelaajaa laskutetaan kentän käytännön mukaisesti.

WHS -TASOITUSVAATIMUKSET

Voidakseen voittaa sijapalkintoja kilpailussa, tulee pelaajan olla pelannut vähintään 3 (kolme) WHS-tasoituskierrosta kuluvan vuoden aikana. Pelaajan tulee todistaa tämä tarvittaessa kilpailun johdolle oman eBirdie-sovelluksensa tasoitushistoriasta.

PELIMUOTO

Anna Golf Tourin pelimuoto: Henkilökohtainen 18 reiän pistebogey 4/5 tasoituksin.

Eniten bogeypisteitä kerännyt voittaa. Maksimi pelitasoitus kilpailussa on tasoituksella 36 saatava slopetasoitus. Suuremmallakin tasoituksella voi kilpailuun osallistua, mutta tällöin pelaajan pelitasoitus määrittyy tasoituksen 36 mukaan.

KARENSSI
Viime vuonna osakilpailun voittaneet henkilöt ovat kuluvana vuonna karenssin alaisia, eli he eivät voi voittaa finaalimatkaa kuluvan vuoden osakilpailuista. Mikäli karenssissa oleva pelaaja voittaa osakilpailun, luovutetaan finaalimatka tuloslistalla seuraavana olevalle pelaajalle.

PARAS AUDI-KUSKI

Kuluvalla kaudella palkitaan myös jokaisen osakilpailun paras Audi – kuski. Osakilpailun eniten bogeypisteitä kerännyt Audi – kuski pääsee tämän lisäksi mukaan arvontaan, jossa kauden lopuksi arvotaan yksi paikka finaalimatkalle. Mikäli osakilpailun voittaja on myös Audi – kuski, palkitaan toiseksi paras kuski.

TASATILANTEET

Tasatilanteissa voittaja ratkaistaan seuraavasti:
1. Pienemmällä pelitasoituksella pelannut
2. Parempi (kentän) takaysin tulos
3. Parempi tulos (kentän) viimeisiltä kuudelta, kolmelta ja viimeiseltä reiältä
4. Arpa

TIIAUSPAIKAT

Naiset: punainen tii

AIKATAULU

LUE COVID-19 OHJEISTUS OSOITTEESSA: golfpiste.com/koronaohjeistus-golfpisteen-kiertueille/

HUOM. 1.7 alkaen osa kilpailuista pelataan yhteislähdöllä. Kilpailun lähtötapa selviää kilpailun tiedoista Osakilpailut-sivulta. Palkintojenjaon ja ruokailun toteutus viestitään kilpailukohtaisesti osallistujille.

PALKINNOT

Tapahtumassa ei ole yhteistä palkintojenjakoa, vaan tulokset julkaistaan heti kilpailun päätyttyä annagolf.fi-sivustolla. Kaikki voittaneet kontaktoidaan henkilökohtaisesti.

KILPAILUN JOHTAJISTO

Kaikissa sellaisissa tilanteissa, joihin ei löydy ratkaisua näistä säännöistä, ratkaisun tekee kilpailun johtajisto. Kilpailun johtajiston muodostavat Suomen Golfpiste Oy:n (kiertueen organisoijan) edustajat.

ETÄISYYSMITTARIT

Vain matkaa mittaavien etäisyysmittareiden käyttö on sallittua kaikissa Anna Golf Tourin osakilpailuissa. Muuta tietoa antavat laiteet on kielletty.

PELAAJAN VASTUU

Pelaaja vastaa itse siitä, että tuloskortissa/sähköisessä tulospalvelussa on pelaajalle merkitty oikea tulos.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista esteistä tai virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä, eikä voittajien mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN TAI PERUUTTAMINEN FORCE MAJEURE -SYYN TAKIA

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

Oikeudet sääntöjen muutoksiin pidätetään.