BMW Ladies Golf Weekly Challenge 29: Voita Heinin golfkirjoja ja kehitä pelitaitojasi

BMW Ladies Golf Weekly Challenge
Viikkokilpailu 29: Heinin golfkirja

Kehitä pelitaitojasi huippuopettajan opeilla. Golfvalmentaja Heini Haapala jakaa kirjassaan parhaat oppinsa golflyönnin saloista havainnollisin kuvin ja tekstein. Tämä perusteos sopii aloittelijoille, mutta se tarjoaa testattuja ja toimivia ohjeita ja vinkkejä pitkäänkin pelanneille. Heiniä kutsutaan svingin sanoittajaksi. Hänet tunnetaan innostavasta ja positiivisesta tavasta opettaa sekä ilmiömäisestä kyvystä auttaa eritasoisia pelaajia. Golflyönnin oppiminen on jatkuva prosessi. Kirjan harjoitteiden avulla koet ahaa-elämyksiä ja hiot lyöntisi täydelliseksi – askel kerrallaan.

Sijapalkinnot:

  1. sija Heinin golfkirja
  2. sija Heinin golfkirja
  3. sija Heinin golfkirja

Arvontapalkinnot:

  1. Heinin golfkirja
  2. Heinin golfkirja
  3. BMW:n tarjoama palknto

Osallistu viikkokilpailuun jättämällä kuva virallisen tasoituskierroksen tuloskortistasi ja PB-tuloksestasi kommenttiketjuun Anna Golfin FB-ryhmässä. Jokainen jätetty tuloskortti on uusi arpa, joten osallistua  voit niin monta kertaa kuin haluat.

Muut arvontapalkinnot:

Kaikkien kesän aikana osallistuneiden kesken arvotaan kauden päätteeksi paikka Golf Tailorsin järjestämälle naisten golflomalle Portugaliin. Lue lisää: https://annagolf.fi/matkapalkinto/

Kaikkien kesän aikana osallistuneiden kesken arvotaan 2 BMW golfbägiä.

Heinäkuun aikana osallistuneiden kesken arvotaan BMW viikoksi käyttöön.

Heinäkuun aikana osallistuneiden kesken arvotaan Catmandoon tuotteita.