Anna Golf Team

Anna Golf Teamin jäsenet kirjoittavat Unelmien peli –blogiin sekä Anna Golf Facebook –ryhmään. Tämän lisäksi teamin jäsenet ovat tavattavissa joissakin Anna Golf -tapahtumissa.

Minea Blomqvist-Kakko, Anna Golf Supertähti

Minea Blomqvist-Kakko on suomalaisen golfin supertähti ja naisgolfin valovoimainen uranuurtaja. 32 -vuotias Minea on pelannut ammattilaisena vuodesta 2003. Hänet valittiin vuoden tulokkaaksi 2004 Ladies European tourilla ja samana vuonna hän voitti ensimmäisenä suomalaisena päätourin kilpailun Unkarissa. Minea pitää hallussaan myös Major-turnauksen kovinta kierrostulosta (62) Women’s British Openissa vuodelta 2004. Parhaimmillaan Minea on ollut maailmanlistan sijalla 62.

Minea pelaa tällä hetkellä Ladies European tourilla, tavoitteenaan paluu naisgolfareiden kirkkaimpaan kärkeen. Perhe-elämän ja golfin taitavasti yhdistävä Minni haluaa olla omalta osaltaan mukana nostamassa naisgolfia uuteen nousuun osana Anna Golf – yhteisöä!

Heli Puhakka, Anna Golf Kapteeni

Anna Golf kapteenina toimiva Heli työskentelee Golfpisteellä. Heli hallinnoi Anna Golf -kokonaisuutta ja kirjoittaa mm. Anna Golf –blogiin sekä vetää Facebook -ryhmää. Heli hurahti golfiin vuonna 2015 ja on sen jälkeen viettänyt mieluiten vapaa-aikansa golfkentällä. Lue Anna Golf –lehdestä Helin esittely TÄÄLTÄ!

Anna Golf -blogia pääsee lukemaan TÄÄLTÄ.

Onko sinulla Anna Golfiin liittyvää asiaa? Ota yhteyttä Heliin:  heli.puhakka@golfpiste.com  

Heini Haapala, Anna Golf PRO

PGA Golf Professional Heini Haapala on koulutukseltaan liikunnanopettaja ja ammattivalmentaja. Lähes 20 vuoden golfopettajauran aikana hän on ehtinyt olla monessa mukana – ja on edelleen. Hän toimi kymmenen vuoden ajan tyttöjen ja naisten maajoukkuevalmentajana ja vastaa tällä hetkellä JEAH Golfkoulujen toiminnasta Tuusulan golfklubilla, Kullo Golfissa ja Green Golf Malmilla. Heini on Professional Golfers’ Associationin (PGA) hallituksen jäsen, PGA:n koulutustoimikunnan puheenjohtaja ja Golfliiton kouluttaja.

Positiivisen opetusotteensa lisäksi Heinin vahvuudet golfopettajana ovat pedagogiset taidot ja se näkyy selkeänä ja perusteellisena opetustyylinä. Heini tulee kirjoittamaan Unelmien peli -blogiin vinkkejä pelin ja lyönnin kehittämiseen.

Haluatko Heinin tunnille? Ota yhteyttä Heiniin: http://www.tgkgolfschool.fi/opettajaesittely/heinihaapala/

 

Toni Karjalainen, Anna Golf PRO

Klubipelaajan pelastus! Toni Karjalaisen ammattimainen ja miellyttävä opetustyyli on saanut suuren suosion ja vankan asiakaskunnan. PeGon opettajiin kuuluva Toni Karjalainen aloitti itse golfin 7 vuotiaana ja track recordiin kuluu mm. Challenge Tour voitto sekä osallistuminen ainoana suomalaisena ja skandinaavina (!) Asian Tourille 2009 ja 2010.  Toni opettaa mm. Keimolassa.

Haluatko Tonin opetukseen? Varaa aika p. 040 500 4938 tai toni@peltomakigolf.fi

 

Susanne Ropponen, Anna Golf Golfjooga

Susanne on työskennellyt 4 vuotta golfareiden kanssa golfjoogan tiimoilta. Hän on Golfjoogan äiti/luoja/perustaja ja kehittää lajia edelleen aktiivisesti vastaamaan suomalaisten golfareiden tarpeita. Susannen harrastuksiin kuuluu liikunta monimuotoisesti joogasta golfiin ja triathloniin.

”Intohimoni ja draiverini on, että jokainen golfari saisi kehostaan parhaan suorituksen irti, jotta loukkaantumisilta tai rasitusvammoilta vältytään ja voidaan pelata niin pitkään ja niin paljon kuin golfari haluaa :)”

Haluatko kokeilla Susannen Golfjoogaa? Varaukset ja lisätiedot: www.golfjooga.fi

 

 
SUSANNA SÄRKINEN, ANNA GOLF MATKAEXPERTTI


Anna Golf kumppani Golf Tailorsin edustaja Susanna Särkinen liittyy Anna Golf Teamiin golfkohde-experttinä. Susanna esittelee uuden kohteen joka kuukausi Anna Golf FB-ryhmässä. Susannalta voit kysyä myös itse vinkkejä eri golfkohteista ja kaikissa golfmatkailuun liittyvissä kysymyksissä joko Anna Golf -ryhmässä tai ottamalla suoraan Susannaan yhteyttä.

Susanna on Golf Tailorsin toisena omistajana räätälöinyt asiakkaiden mukaisia toiveita useiden vuosien ajan ja on itse myös intohimoinen golfari.

Kiinnostaisiko kuulla unelmien golfkohteista? Ota Susannaan yhteyttä: p. +358 400 187 720 TAI susanna@golftailors.fi. http://www.golftailors.fi/